Dupa Brand

Abonare newsletter

Urmareste-ne pe

Facebook Twitter Blog


Autoritatea Nationala pentru Protectia Consumatorilor

Produsul Saptamanii

         

Panels GLITTER - 22 piese

:

GEOKGLI530 Panels GLITTER - 22 piese


GEOMAG este o gama de produse cunoscute in toata lumea pentru jucariile/seturile de constructie magnetica ce contin beţişoare magnetice şi sfere metalice.
Linia de produse GEOMAG GLITTER a aparut in anul 2013, fiind dedicata celor care cauta ceva nou si special incluzand aceste culori cu efecte stralucitoare.

Panels GLITTER este un set de construcţie magnetică cu 22 de piese; lista pieselor este indicată pe cutie. Contraindicat copiilor sub 3 ani. Atenţie! Conţine piese mici. Pericol de sufocare. Avertisment! Citiţi cu atenţie indicaţiile şi păstraţi cutia pentru referinţe. Deoarece piesele conţin magneţi, ţineţi-le departe de obiectele
sensibile la magneţi, cum ar fi: cărţi de credit, calculatoare, dispozitive magnetice, stimulatoare cardiace. Depozitaţi în locuri ferite de umezeală. Culorile şi formele pot varia. Atenţie! Această jucărie conţine magneţi sau componente magnetice. Magneţii care se lipesc unul de celălalt sau se ataşează de un obiect metalic în interiorul corpului uman pot provoca accidente grave sau mortale.Cereţi imediat asistenţă medicală în cazul în
care magneţii sunt înghiţiţi sau inhalaţi.

 

 

Noutati

Va prezentam un joc din gama TACTIC, Power Cards Angry Birds Clasic, un joc potrivit pentru intreaga familie. Scopul jocului este de a ramane singurul jucator cu carti. Contine carti de joc cu mai multe atributii: putere, distanta, tinta si raritate. In timpul jocului fiecare jucator trebuie sa incerce sa isi construiasca structuri din 3 carti folosind cartile castigate. Numar jucatori: 2 - 4. Recomandat copiilor cu varsta peste 6 ani. Pretul cu TVA al jocului este de 19.75 lei.